Cвято урожаю в Багвянській ЗОШ

2014-10-02

Cвято урожаю в Багвянській ЗОШ

Щось у повітрі плине тепле, красиве і вічне, щось непорушне і загадкове….. Осінь повільним равликом пливе по прекрасній Черкащині. Звичайні дні….Інколи дощові, а інколи просто обвиті сивим туманом. І, напевно, хорошою традицією стало в осінні дні проводити свято «Дари осені». Усе багатство врожаю можна було побачити 2 жовтня 2014 року у Багвянській ЗОШ І-ІІст. Тут відбувся осінній вернісаж врожаю осені, в якому взяли участь учні 1 – 9класів. Виставці передувала клопітка робота. Тому ще і досі у коридорах чути відлуння того святкового дня.

Композиції, зроблені руками, учнів просто перевершили надможливе, особливо такі, як: «Веселі поварята" ( 7 кл.) – ця композиція була зроблена на високому рівні, естетично та дуже цікаво, за що і зайняла I місце. Цікаві композиції були також у 6 і 5 класах за мотивами українських народних казок « Колобок» та « Ріпка», тому вони і розділили між собою II місце.

« Вперед за славу України» ( 9 клас) та « Дбайливі їжачки» ( 2 клас) зачарували своєю екстравагантністю, за що і отримали III місце. У інших класах були також цікаві та гарні композиції по-своєму.

Тож можна сказати лише одне, що композиції дітей влучно пасують в осінній, наперед продуманий дизайн. Наприклалд "Їде пані у ридвані" , "Що це було мабуть НЛО" - 8 клас

Осінь аплодує стоячи усім учасникам та дякує за активну участь у святі.

/Files/images/DSCN1975.jpg/Files/images/DSCN1970.jpg/Files/images/DSCN1976.jpg/Files/images/DSCN1955.jpg/Files/images/DSCN1960.jpg/Files/images/DSCN1972.jpg/Files/images/DSCN1982.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi